OM MIG


Född slutet på 50 talet norr om Stockholm / Norrtälje. Uppvuxen nere i Skåne / Malmö. Idrottsintresset var redan med från början av mitt liv. Under grund och gymnasieskolan´s tid var det fotboll som tog all min lediga tid.
Efter militärtjänsten kom jag kontakt med kampsport och höll på med det i 24 härliga år som gav mig flera SM - titlar, svart bälte med 4:de dan. Under 96 - 2001 tävlade jag i Thaiboxning, Full Contactkarate, Kickboxning i det svenska landslaget med Benny Hedlund som chef-/landslagscoach. Avslutade min tävlingskarriär med amatör VM 2001 i Italien.

Idag är det hästsport som dominerar och speciellt hoppning (efter flera års dressyrridning). När det gäller musik - då är det Blues till 100%.

Under mina år med kampsport så finns alltid skadebilden med! Då upptäckte jag hur svårt det var för oss som behövde komma under en snabb behandling eller rehabilitering. Tid hos läkare var lika med ett par veckors väntetid och förlorad träningstid. Där börjar min bana som alternativmedicinare...

Utbildningar
Massörutbildning Axelson (DK),
Idrottsskadeutbildning (DK / S),
Akupunktur / TCM (DK / S),
TBM -Total Body Modification (USA / S),
Kinesisk örtmedicin (S),
Kiropraktik (S),
Kinesiologi (USA / S).

Klienter
Sedan -93 jobbar jag med svensk elitsimning / Malmö Kappsimningsklubb. 2004 fick jag förtroendet att jobba med svenska simlandslaget till OS 2008 China. Har även jobbat med det Danska simlandslaget (96).

Har varit anlitad av följande företagshälsovård; Skånehälsan 2,5 år, företagshälsan Workline 12 månader samt Feelgood 6 månader. Jag hjälper flera företag med dess personal och rehabilitering, samt även privatkunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar